norsk

Hei. Har sendt deg en forespørsel om hva som skjer fra min andre adresse på e-posten. Har også ringt det nummeret på WhatsApp, men ikke noe svar der. Hva er det egentlig som skjer her. Vær så snill og gi meg en forklaring på hva som blir resultatet her. Får jeg hjelp eller hva. Hva lovet du meg, ja, det vet du selvsagt selv best. Hva skal jeg fortelle min huseier når jeg ikke kan betale leien slik som er avlat. Hodet mitt er fullt av spørsmål, men der kommer ingen svar tilbake til meg. Jeg har sagt det før og sier det igjen at flere svindlere har vi ikke bruk for i denne verden. At jeg skulle være så dum i hodet mitt å tro at dette var en ærlig person som ville gi meg hjelp er noe jeg i dag ikke forstår. Jeg venter på ett svar og ikke be meg om å være tålmodig lenger for det kan jeg ikke slik det er nå.. Har ikke mat, Ingen penger, ingen nødvendige medisiner til min helse. Hilsen en som sliter og gråter slik det er blitt nå. Slik har jeg hatt det i ett år og trodde du var min reddende engel sendt av Vår Herre. Men der tok jeg veldig feil. Jeg er klar for å gjøre det jeg har tenkt i kveld. SELVMORD og rømme fra alt er min tanke.

engelsk

Hello. Has sent you a request for what is happening from my other address in the email. Have also called that number on WhatsApp, but no answer there. What's really going on here? Please give me an explanation of what the result will be here. Do I get help or what. What did you promise me, yes, of course you know best yourself. What should I tell my landlord when I can not pay the rent as is indemnified. My head is full of questions, but no answer comes back to me. I've said it before and say it again that we do not need more scammers in this world. That I should be so stupid in my head to think that this was an honest person who would give me help is something I do not understand today. I'm waiting for an answer and do not ask me to be patient anymore because I can not as it is now .. Have no food, No money, no necessary medication for my health. Greetings to one who is struggling and crying as it has become now. This is how I have been for a year and thought you were my saving angel sent by Our Lord. But there I was very wrong. I'm ready to do what I'm going to do tonight. SUICIDE and escape from everything is my thought.

OversetterEngelsk.com | Vilkår

Ikke glem å følge grammatikk og stavelsesregler i teksten du vil oversette. Et av de viktige punktene som brukere bør være oppmerksomme på når du bruker oversetterengelsk.com ordbokssystemet, er at ordene og teksten som brukes når oversettelsen lagres i databasen, og deles med andre brukere i innholdet på nettstedet. Av denne grunn ber vi deg om å være oppmerksom på dette problemet i oversettelsesprosessen. Hvis du ikke vil at oversettelsene dine skal publiseres i innholdet på nettstedet, vennligst kontakt oss på →"Ta kontakt med". Relevante tekster vil bli fjernet fra innholdet på nettstedet så snart som mulig.


Personvernregler

Tredjepartsleverandører, medregnet Google, bruker informasjonskapsler for å vise annonser basert på en brukers tidligere besøk på nettstedet eller andre nettsteder. Googles bruk av informasjonskapsler for annonsering gjør at vi og partnerne våre kan vise annonser til brukerne basert på besøkene deres på nettstedene dine og/eller andre nettsteder. Brukerne kan velge bort personlig tilpassede annonser ved å gå til Annonseinnstillinger. (Du kan også gi brukere muligheten til å velge bort en tredjepartsleverandørs bruk av informasjonskapsler for personlig tilpassede annonser, ved å henvise dem til www.aboutads.info/.)