norsk

Da har jeg også oversatt denne til engelsk og håper det gjør det enklere for deg. Jeg har ett utrolig behov for å få vite hva som skjer i hodet hos deg. Hvorfor svare du ikke meg. Returner det som er innbetalt til dere, kr 25.000 + kr 7.335 ganske omgående slik jeg ber om. Dette skal være på min konto igjen i morgen før klokken er 10 om formiddagen.

engelsk

Then I have also translated this into English and hope it makes it easier for you. I have an incredible need to know what's going on in your head. Why do not you answer me. Return what has been paid to you, NOK 25,000 + NOK 7,335 quite immediately as I request. This should be in my account again tomorrow before 10 o'clock in the morning.

OversetterEngelsk.com | Vilkår

Ikke glem å følge grammatikk og stavelsesregler i teksten du vil oversette. Et av de viktige punktene som brukere bør være oppmerksomme på når du bruker oversetterengelsk.com ordbokssystemet, er at ordene og teksten som brukes når oversettelsen lagres i databasen, og deles med andre brukere i innholdet på nettstedet. Av denne grunn ber vi deg om å være oppmerksom på dette problemet i oversettelsesprosessen. Hvis du ikke vil at oversettelsene dine skal publiseres i innholdet på nettstedet, vennligst kontakt oss på →"Ta kontakt med". Relevante tekster vil bli fjernet fra innholdet på nettstedet så snart som mulig.


Personvernregler

Tredjepartsleverandører, medregnet Google, bruker informasjonskapsler for å vise annonser basert på en brukers tidligere besøk på nettstedet eller andre nettsteder. Googles bruk av informasjonskapsler for annonsering gjør at vi og partnerne våre kan vise annonser til brukerne basert på besøkene deres på nettstedene dine og/eller andre nettsteder. Brukerne kan velge bort personlig tilpassede annonser ved å gå til Annonseinnstillinger. (Du kan også gi brukere muligheten til å velge bort en tredjepartsleverandørs bruk av informasjonskapsler for personlig tilpassede annonser, ved å henvise dem til www.aboutads.info/.)