norsk

Hvorfor gir du meg ikke noe svar tilbake på det jeg spør om. Det er ikke banken min som har vært inne for å tømme min konto slik du sier for å få balanse i sitt regnskap. Jeg trodde du var en ærlig person som hele tiden har lovet å hjelpe meg, ikke bekymre deg, var det som gikk igjen når jeg snakket med deg. Jeg vet du har hatt en lang dag på jobb, men hva har jeg hatt. Jo en lang og vond dag som jeg egentlig aldri trodde jeg måtte oppleve igjen. Jeg er helt overgitt over at du ikke tar kontakt nå og gir meg litt informasjon om hva og hvordan du ønsker å hjelpe meg.

engelsk

Why do you not give me an answer back to what I ask. It is not my bank that has been in to empty my account as you say to get balance in their accounts. I thought you were an honest person who always promised to help me, do not worry, that was what happened again when I talked to you. I know you've had a long day at work, but what have I had. A long and painful day that I never really thought I would have to experience again. I am completely overwhelmed that you do not contact me now and give me some information about what and how you want to help me.

OversetterEngelsk.com | Vilkår

Ikke glem å følge grammatikk og stavelsesregler i teksten du vil oversette. Et av de viktige punktene som brukere bør være oppmerksomme på når du bruker oversetterengelsk.com ordbokssystemet, er at ordene og teksten som brukes når oversettelsen lagres i databasen, og deles med andre brukere i innholdet på nettstedet. Av denne grunn ber vi deg om å være oppmerksom på dette problemet i oversettelsesprosessen. Hvis du ikke vil at oversettelsene dine skal publiseres i innholdet på nettstedet, vennligst kontakt oss på →"Ta kontakt med". Relevante tekster vil bli fjernet fra innholdet på nettstedet så snart som mulig.


Personvernregler

Tredjepartsleverandører, medregnet Google, bruker informasjonskapsler for å vise annonser basert på en brukers tidligere besøk på nettstedet eller andre nettsteder. Googles bruk av informasjonskapsler for annonsering gjør at vi og partnerne våre kan vise annonser til brukerne basert på besøkene deres på nettstedene dine og/eller andre nettsteder. Brukerne kan velge bort personlig tilpassede annonser ved å gå til Annonseinnstillinger. (Du kan også gi brukere muligheten til å velge bort en tredjepartsleverandørs bruk av informasjonskapsler for personlig tilpassede annonser, ved å henvise dem til www.aboutads.info/.)