norsk

Hei. Jeg har en bilstol merke Recaro som er kjøpt hos et norsk nettsted. Selen på bilstolen har når "låst" seg fast å stolen kan ikke brukes. Jeg har hatt det samme problemet med babystolen av samme merket. Fikk da ny stol av nettstedet. Nettstedet er nå lagt ned. Av den grunn kontakter jeg dere direkte. Håper dere kan hjelpe meg med reklamasjon på stolen. Det er en Zero 1. i-Size.

engelsk

Hello. I have a car seat brand Recaro that is purchased from a Norwegian website. The harness on the car seat has when "locked" to the seat can not be used. I've had the same problem with the baby chair of the same brand. Then got a new chair off the site. The site is now closed. That is why I contact you directly. Hope you can help me with the complaint on the chair. It's a Zero 1. i-Size.

Vilkår

Ikke glem å følge grammatikk og stavelsesregler i teksten du vil oversette. Et av de viktige punktene som brukere bør være oppmerksomme på når du bruker oversetterengelsk.com ordbokssystemet, er at ordene og teksten som brukes når oversettelsen lagres i databasen, og deles med andre brukere i innholdet på nettstedet. Av denne grunn ber vi deg om å være oppmerksom på dette problemet i oversettelsesprosessen. Hvis du ikke vil at oversettelsene dine skal publiseres i innholdet på nettstedet, vennligst kontakt oss på →"Ta kontakt med". Relevante tekster vil bli fjernet fra innholdet på nettstedet så snart som mulig.


Personvernregler

Tredjepartsleverandører, medregnet Google, bruker informasjonskapsler for å vise annonser basert på en brukers tidligere besøk på nettstedet eller andre nettsteder. Googles bruk av informasjonskapsler for annonsering gjør at vi og partnerne våre kan vise annonser til brukerne basert på besøkene deres på nettstedene dine og/eller andre nettsteder. Brukerne kan velge bort personlig tilpassede annonser ved å gå til Annonseinnstillinger. (Du kan også gi brukere muligheten til å velge bort en tredjepartsleverandørs bruk av informasjonskapsler for personlig tilpassede annonser, ved å henvise dem til www.aboutads.info/.)